ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ 198 ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ 2007 (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Παγκόσμιο καταπίστευμα, ο πλούτος των ανθρώπων, ο κρυμμένος κληρονομικός πλούτος των Ελλήνων. Τα κληρονομικά κεφάλαια 198 χώρων τα οποία βρίσκονται κρυμμένα σε καταπιστευματικούς λογαριασμούς και επικυρώνονται από όλους τους θεσμούς κάθε χρόνο, ως μέρος της συμφωνίας του Bretton Woods με σκοπό την ανασυγκρότηση, ανοικοδόμηση και παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας όλων των κρατών – μελών.
Αλήθεια πόσοι από εμάς γνωρίζουν τι σημαίνει καταπίστευμα;

Καταπίστευμα είναι ο θεσμός του κληρονομικού δικαίου, όπου τα περιουσιακά στοιχεία τίθενται στη φροντίδα ενός ατόμου που τα διαχειρίζεται προς όφελος άλλου ατόμου το οποίο μπορεί να αναλάβει τον νομικό έλεγχο των περιουσιακών στοιχείων στο μέλλον.
Η συνθήκη του Bretton Woods έμεινε για χρόνια επτασφράγιστο μυστικό όπως και άλλες παγκόσμιες οικονομικές συμφωνίες, στις οποίες η Ελλάδα ήταν και είναι ιδρυτικό μέλος. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και να εμφανίσουμε την τεράστια αδικία εις βάρος όλων των λαών και ιδιαίτερα των Ελλήνων, το μοναδικό έθνος με κυρίαρχα και κληρονομικά δικαιώματα στον πλανήτη.

Tο 1930 δημιουργήθηκε η B. I. S. (Bank of International Settlements), τράπεζα διεθνών διακανονισμών. Είναι ένας διεθνής οργανισμός αποτελούμενος από κεντρικές τράπεζες και δεν βρίσκεται υπό τον έλεγχο καμιάς εθνικής κυβέρνησης. Η B. I. S., η Federal Reserve (η δυναστευτική τράπεζα της πτωχευμενης από το 1929 Αμερικής) και όλες οι κεντρικές τράπεζες των χωρών, ιδρύθηκαν από τον κλεμμένο χρυσό και κληρονομικό πλούτο των Ελλήνων της Τράπεζας Ανατολής.

Bretton Woods Conference

formally United Nations Monetary and Financial Conference,

meeting at Bretton Woods,
New Hampshire 
(July 1–22, 1944)

Tο 1944 έγινε η σύνοδος στο Bretton Woods, μια μικρή πόλη των ΗΠΑ στο New Hampshire της πολιτείας της νέας αγγλίας. Στη συνάντηση πήραν μέρος 44 κράτη, τα οποία ήταν σύμμαχοι στο β’ παγκόσμιο πόλεμο, με σκοπό να δουν πως θα διαχειριστούν τις αποζημιώσεις των Γερμανών. Τότε δημιουργήθηκε η νομοθεσία για την ίδρυση της παγκόσμιας τράπεζας και του ΔΝΤ (διεθνές νομισματικό ταμείο).
Η συνθήκη αυτή εξασφάλισε την απευθείας ισοτιμία μεταξύ χρυσού και νομισμάτων και αποφάσισαν ότι το νόμισμα αυτό θα ήταν το δολλάριο, επίσης εξασφάλισε την μονοπωλιακή διακίνηση αγαθών ανάμεσα στις χώρες, σύμφωνα με το φεκ 315/1945: νόμος “ περί κυρώσεως των εν Bretton Woods συμφωνιών.”


νόμος ΦΕΚ 315/1945
Περί κυρώσεως των εν Bretton Woods συμφωνιών

Το αρχικό ποσό που εδώθει από την Ελλάδα ήταν 65 εκατομμύρια δολάρια με εγγύηση χρυσού, το οποίο επενδύθηκε όλα αυτά τα χρόνια σε πολύτιμα μέταλλα, πετρέλαια και σήμερα έχει φτάσει στο αστρονομικό ποσό των 335 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.
Η Ελλάδα έχει δημιουργήσει το δικό της μερίδιο – καταπίστευμα όπως το ίδιο έχει συμβεί και με τα καταπιστεύματα των άλλων κρατών – μελών. Μόνο ο απολογισμός του 2012 έχει 272 μηδενικά στο παγκόσμιο καταπίστευμα (World Trust). Από τότε μέχρι σήμερα ένα μεγάλο ποσοστό του κέρδους (περίπου 60%) από τα προϊόντα που πωλούνται καθημερινά κάθε στιγμή στα χρηματιστήρια του πλανήτη, μπαίνουν στα παγκόσμια ταμεία ως κληρονομικά κεφάλαια σε καταπιστευματικούς λογαριασμούς.

Άρα όλες οι χώρες με τα υπερκέρδη μπορούσαν να κάνουν επενδύσεις και επειδή ακριβώς αυτοί οι «ειδικοί λογαριασμοί» είναι καταπιστευματικοί, η χρήση αυτών των κεφαλαίων γίνεται από τον αρμόδιο θεσμό, ο οποίος θα πρέπει να εκπονήσει μελέτες για έργα που έχει ανάγκη η χώρα, να καταθέσει εγγυήσεις 120% του κεφαλαίου που ζητείται και να κατέχει τους κλειδάριθμους, τους κωδικούς δηλαδή των παγκοσμίων ταμείων.
Όμως όλος αυτός ο «κουμπαράς» της κληρονομιάς μας μένει μυστικός, με την CIA να εποπτεύει αρχικά τα δικά μας ταμεία ως μυστική υπηρεσία, απομακρύνοντας τραπεζίτες, κυβερνώντες, βασιλιάδες ή οποιονδήποτε άλλο που θα μπορούσε να καταχραστεί τον πλούτο των ανθρώπων. Αυτός ήταν ο αρχικός σκοπός αλλά όπως διαπιστώνεται δεν λειτούργησε και έτσι πέρασε στα χέρια των τραπεζιτών.

Πρόσβαση στα παγκόσμια καταπιστεύματα μπορεί να έχουν εκτός από τους βασιλείς, τα δόγματα, οι τράπεζες, ο πρωθυπουργός κάθε χώρας, και σύμφωνα με τον νόμο 3852/2010 του καλλικράτη δικαίωμα έχει και ο κάθε δήμαρχος, ως θεματοφύλακας και εκπρόσωπος της κυρίαρχης βούλησης των ελλήνων – πολιτών, ο οποίος φροντίζει για την διασφάλιση των κληρονομικών τους δικαιωμάτων.
Οι πρώτες 44 χώρες έγιναν 198 και τα παγκόσμια ταμεία κάθε δευτερόλεπτο που περνάει συσσωρεύουν πλούτο αλλά… μακριά από τους ανθρώπους που τους ανήκει. Τα ποσά είναι αστρονομικά που έχουν όλες οι χώρες όπως η Μογγολία, οι Φιλιππίνες, το Μπαγκλαντές, η Αγκόλα, το Πακιστάν όπου η φτώχεια και η εξαθλίωση βασιλεύει.
Κρυμμένοι καταπιστευματικοί λογαριασμοί στις ‘γκρίζες’ και ‘μαύρες οθόνες’ των τραπεζών όλων των χώρων, ορατοί μόνο στα μάτια των λίγων και εκλεκτών, μπορεί να αυξάνουν συνεχώς αλλά ο πλανήτης μαστίζεται από οικονομική κρίση και όλα τα κράτη χρωστούν, άραγε που ….;

Είναι καιρός να τα μάθουμε όλα, τι ακριβώς έχει συμβεί με τον πλούτο που είναι υπαρκτός και ανήκει με κληρονομικό δικαίωμα σε όλο το ελληνικό έθνος.

Όλοι αυτοί που σήμερα με θράσος μας λένε ότι όλα αυτά που έχουμε υποστεί, έγιναν από ανάγκη για την δεινή οικονομική θέση που έχει περιέλθει η χώρα και για το εθνικό μας συμφέρον, όλοι αυτοί λοιπόν γνώριζαν παρά πολλά. Όλοι αυτοί γνωρίζουν, υπογράφουν, σφραγίζουν και επικυρώνουν κάθε χρόνο τον παγκόσμιο αυτό πλούτο που μας ανήκει.
Από αυτά τα παγκόσμια ταμεία και τους ελληνικούς καταπιστευματικούς λογαριασμούς, κληρονομικού δικαίου, “κατέβασαν” Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου το 2009 και ο Γ. Παπαδόπουλος όταν τότε επί δικτατορίας ξεχρέωσε τα δάνεια των αγροτών. Από αυτά τα δικά μας κληρονομικά κεφάλαια έγιναν τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, η χαλυβουργία Ελευσίνας, ο σιδηρόδρομος Πειραιάς – Κηφισιά, το πυριτοποιείο – καλυκοποιείο, τα εργοστάσια λιπασμάτων Πειραιά, η Πιρκάλ και μάλιστα όλα αυτά με εγγύηση τις μετοχές της Τράπεζας Ανατολής.

Πρώτη φορά το 2007 εμφανίζεται ο ισολογισμός της παγκόσμιας τράπεζας. Μέσα στις 112 σελίδες που υπογράφουν οι αξιωματούχοι όλων των χωρών, φαίνονται καθαρά 10 λογαριασμοί που βρίσκονται στις ελληνικές τράπεζες ύψους 115.500.000.000.000,00 τρισεκατομμυρίων δολαρίων Αμερικής, που κατατέθηκαν το 1967 ως παράγωγα και τα οποία τοκίζονται με 4% κάθε χρόνο.

Οι αποδείξεις είναι πολλές και όλοι γνωρίζουν, όλοι εκτός από εμάς που μας έβαλαν εγγυητές στον δικό μας πλούτο, που μας έκαναν να ξεχάσουμε σε ποιον ανήκει αυτή η ιερή χώρα, να ξεχάσουμε το αίμα των προγόνων μας που έχει χυθεί, με σκοπό την εξαθλίωση και την υποδούλωση την δική μας αλλά και των απογόνων μας, επειδή κάποιοι είπαν ότι χρωστάμε!!!

Ας κατανοήσουμε λοιπόν, γιατί τώρα γνωρίζουμε, όλοι οι αυτόχθονες Έλληνες ιθαγενείς ότι ανήκουμε στην κυρίαρχη ελληνική δημοκρατία, και ότι είμαστε δικαιούχοι αυτών των παγκοσμίων καταπιστευματικών λογαριασμών.
Το μυστικό των μυστικών που δεν γνωρίζαμε, ήρθε στο φως και τώρα είναι δίκαιος ο χρόνος όλοι αυτοί οι «σωτήρες» που λεηλατούν την χωρά μας, να απομακρυνθούν, γιατί εμείς είμαστε το Κυρίαρχο Ελληνικό Έθνος!!

THE BRETTON WOODS AGREEMENT – KNOWLEDGE IS POWER

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ

ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ 198 ΧΩΡΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΩΣ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΡΕΤΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ, ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ.

THE GLOBAL TRUST OF 198 COUNTRIES OF THE YEAR 2007

GLOBAL TRUST
198 countries have heritage funds which are hidden into trust accounts of every country’s domestic banks. They are signed and ratified by all institutions every year as part of the Bretton Woods Agreement for the purpose of recovery, reconstruction and provision of humanitarian relief to all these Member States.


THE BRETTON WOODS AGREEMENT – KNOWLEDGE IS POWER

The Balance-sheet of the year 2007, analytically below:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διεθνής αμνηστία: Οι «ελληνικές κυβερνήσεις» διέλυσαν το δημόσιο σύστημα υγείας εις βάρος της υγείας των Ελλήνων πολιτών

Η διεθνής αμνηστία καταγγέλλει τις ελληνικές μνημονιακές κυβερνήσεις στο συμβούλιο της Ευρώπης. Η καταγγελία είναι ότι με την εφαρμογή των μέτρων λιτότητας, κατά την διάρκεια της οικονομικής κρίσης, οι εκάστοτε κυβερνήσεις παραβίασαν τις διατάξεις του ευρωπαϊκού κοινωνικού χάρτη σχετικά με το δικαίωμα στην υγεία…. https://wp.me/p9rigM-3aF

ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΥΛΩΝΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 13/03/2021 ΣΤΙΣ 18:00 ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΕΛΕΥΣΙΣ TV ΚΑΝΑΛΙ YOUYTUBE https://www.youtube.com/channel/UCSsYdqaXspD5dUDYwljf3Zw KAI FACEBOOK https://www.facebook.com/eleysisTV  ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕΤΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ; ΚΙ ΑΚΟΜΑ…

ΗΠΑ: ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΥΠΟΥ «BRETTON WOODS» ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ – «ARTEMIS ACCORDS»

ΤΕΛΙΚΑ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ «BRETTON WOODS» ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΡΥΘΜΙΖΕΙ  ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟ 1944 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΩΝ «ARTEMIS ACCORDS»!! ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ David Lindgren ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ THE HILL ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ- ΣΥΝΤΑΞΗ – ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ Ηγεσία σημαίνει επικοινωνία ενός συνόλου αξιών, προσκαλώντας τους…

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ ΕΛΕΥΣΙΣ ΡΑΔΙΟ 29-5-2020 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΕΣ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ, ΟΜΑΔΑ Q, ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΕΝΟΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΩΘΟΥΝ Η Χ.Α. ΜΠΗΚΕ ΤΟ 2011 ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΗΣ Ν.Δ. ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ…

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.